Delovni čas
8.30 - 17.00
Potrebujete pomoč?
059-023-951

iRepair Slovenija

najnaprednejši servis za Apple naprave v Sloveniji

V Sloveniji je veliko servisov, ki ponujajo popravila za iPhone telefone in iPad tablične računalnike. Vendar mi smo šli še dlje. V servisu iRepair smo specializirani za vse Apple naprave. V našem servisu za popravilo vaših Apple naprav uporabljamo najboljše orodje, ki ga je možno dobiti na trgu in ga stalno posodabljamo. Vendar za popravilo matičnih plošč ni dovolj le dobro orodje. Naši serviserji so tehnično najbolj podkovani na področju popravila matičnih plošč v Sloveniji. Zato je pri nas uspešnost popravila več kot 90%. Zaupajo nam tako domači kot tuji servisi, ki se ne ukvarjajo s popravili matičnih plošč. Naše znanje smo delili tudi s servisi v tujini, kjer smo nudili izobraževanja serviserjev.

Zelo pomembno je izbrati pravi servis, saj se z izbiro slabega servisa lahko vaša naprava, ki bi bila sicer popravljiva, hitro spremeni v nepopravljivo. Rešili smo že mnogo naprav, pri katerih so pooblaščeni ali drugi nepooblaščeni servisi obupali ali jo označili za ‘’nepopravljivo’’. Izognite se visokim stroškom popravil, kjer moramo popravljati napake drugih serviserjev. Zato naj bo iRepair vaša prva izbira, saj imate tako največ možnosti, da bo vaša naprava ponovno delujoča in brezhibna. Ne dovolite, da se neizkušeni serviserji učijo na vaši napravi in tvegate, da boste za večno ostali brez nje in vaših podatkov. Seveda vam nudimo tudi ostala lažja popravila po zelo konkurenčnih cenah. V servisu iRepair stojimo za opravljenih delom, zato vam na vse storitve nudimo garancijo.

Pošten in profesionalen odnos do naših strank in vaših naprav je naša vrlina, zato vas vabimo v našo poslovalnico v Ljubljani, kjer vam bomo po naših najboljših močeh poskusili pomagati, da bo vaša naprava ponovno brezhibna kot je bila na začetku.

Servis iRepair dviguje standarde za popravila Apple naprav.

Brezplačna diagnostika

Brezplačna hitra in enostavna diagnostika.

Garantirano nizke cene

Nudimo vam odličen servis po nizkih in konkurenčnih cenah.

Hitra popravila

Vaši napravi se posvetimo v popolnosti in jo hitro popravimo.

Garancija

V servisu iRepair, stojimo za opravljenih delom, zato vam na vse storitve nudimo garancijo.

Imate težave z vašo Apple napravo?

Oglasite se v servis iRepair na brezplačen pregled vaše naprave.