Delovni čas
9.00 - 17.00
Potrebujete pomoč?
059-023-951

iRepair Slovenija

Uporabljajte kar dela in popravite kar ne.

V Sloveniji je vse več servisov, ki ponujajo popravila za iPhone telefone in iPad tablične računalnike. Zakaj vaš iPhone, iPad, Mac prinesti na popravilo ravno v servis iRepairV servisu iRepair se za razliko od drugih servisov pretežno ukvarjamo z odpravljanjem napak na matičnih ploščah Apple naprav, zato imamo največ izkušenj na tem področju.

Kaj storiti ko se vaša dragocena naprava s še bolj dragocenimi podatki naenkrat ne vklopi več ali pa je bila v stiku s tekočino?

Zelo pomembno je izbrati pravi servis, saj se z izbiro slabega servisa lahko vaša naprava, ki bi bila sicer popravljiva, hitro spremeni v nepopravljivo.

Rešili smo že mnogo naprav, pri katerih so pooblaščeni ali drugi nepooblaščeni servisi obupali ali jo označili za “nepopravljivo".

Izognite se visokim stroškom popravil, kjer moramo popravljati napake drugih serviserjev. Zato naj bo iRepair vaša prva izbira, saj imate tako največ možnosti, da bo vaša naprava ponovno delujoča in brezhibna. Ne dovolite, da se neizkušeni serviserji učijo na vaši napravi in tvegate, da boste za večno ostali brez nje in vaših podatkov.

Seveda vam nudimo tudi ostala lažja popravila po zelo konkurenčnih cenah. V servisu iRepair stojimo za opravljenih delom, zato vam na vse storitve nudimo garancijo. Računamo samo opravljeno delo, zato je pri nas diagnostika vaše naprave brezplačna.

Pošten in profesionalen odnos do naših strank in vaših naprav je naša vrlina, zato vas vabimo v našo poslovalnico v Ljubljani, kjer vam bomo po naših najboljših močeh poskusili pomagati, da bo vaša naprava ponovno brezhibna kot je bila na začetku.

Servis iRepair dviguje standarde za popravila Apple naprav.

Brezplačen pregled

Računamo samo opravljeno delo, zato je pri nas diagnostika vaše naprave brezplačna.

Garantirano nizke cene

Nudimo vam odličen servis po nizkih in konkurenčnih cenah.

Hitra popravila

Vaši napravi se posvetimo v popolnosti in jo hitro popravimo.

Garancija

V servisu iRepair, stojimo za opravljenih delom, zato vam na vse storitve nudimo garancijo.

Imate težave z vašo Apple napravo?

Oglasite se v servis iRepair na brezplačen pregled vaše naprave.